Nieuwsshow Mindfulness: de nieuwe religie voor ongelovigen

mooie uiteenzetting van Mindfulness door Hans Kloosterman op radio 1
15 augustus 2015

Mindfulness wint al jaren aan populariteit. Steeds meer mensen hebben aandacht voor het hier en nu en proberen te registreren wat ze voelen. En vervolgens die gevoelens laten voor wat ze zijn. Niet oordelen, alléén maar registreren. Want dat is mindfulness. Werd het eerst nog weggezet als zweverig, geitenwollen sokken onzin. Nu wordt het ingezet door werkgevers, huisartsen en ook op wetenschappelijk terrein wekt mindfulness steeds meer interesse. Hoe dat zit met deze ‘nieuwe religie voor ongelovigen’ vragen we aan Hans Kloosterman, hij is Tibetaans boeddhist, ex-monnik en mindfulnessleraar. Hij schreef al eerder het boek ‘Van snob tot monnik’.

Mindfulness: de nieuwe religie voor ongelovigen
http://www.radio1.nl/item/306536-Mindfulness%3A%20de%20nieuwe%20religie%20voor%20ongelovigen.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *